In deze video vertellen hiv-professionals over de n=n boodschap en de impact die het heeft op hun patiënten. Dit is de vierde video van de publiekscampagne van de Hiv Vereniging over n=n, niet meetbaar is niet overdraagbaar. Als het virus niet meetbaar is, draag je hiv niet over. Voor meer informatie over de campagne ga naar www.nisn.nl.
Drie koppels waarvan één hiv-positief vertellen over hun relatie en de rol die hiv en de n=n boodschap daarin speelt. Dit is de derde video van de publiekscampagne van de Hiv Vereniging over n=n, niet meetbaar is niet overdraagbaar. Als het virus niet meetbaar is, draag je hiv niet over. Voor meer informatie over de campagne ga naar www.nisn.nl.
Dit is de tweede video van de publiekscampagne van de Hiv Vereniging over n=n, niet meetbaar is niet overdraagbaar. Als het virus niet meetbaar is, draag je hiv niet over. Voor meer informatie over de campagne ga naar https://www.hivvereniging.nl/n-is-n.
Deze video is onderdeel van de publiekscampagne van de Hiv Vereniging over n=n, niet meetbaar is niet overdraagbaar. Als het virus niet meetbaar is, draag je hiv niet over. Voor meer informatie over de campagne ga naar hivvereniging.nl/n-is-n. Videograaf: Gosse Bouma (https://www.gossebouma.com/) Met dank aan Guidion voor het gebruiken van de locatie.